Burse - Fonduri mutuale

Finanţe personale. Ce îi aşteaptă pe investitorii de la Bursă în ultima săptămână de vară şi în septembrie 2023

Finanţe personale. Ce îi aşteaptă pe investitorii de...

Autor: Liviu Popescu

Odată cu încheierea în această săpămână a sezonului de raportări financiare pentru S1/2023 şi cu întoarcerea din vacanţă a investitorilor lichiditatea ar trebui să revină la Bursa de Valori Bucureşti şi să aducă şi cumpărătorii, ceea ce se va reflecta în preţul acţiunilor.

Companii precum Transport Trade Services, One United Properties, Sphera Group încheie în această săptămână raportările pentru prima jumătate a lui 2023 într-un sezon de rezultate pe care analiştii îl descriu ca fiind în linie cu aşteptările. Pentru toamnă brokerii spun că investitorii vor avea pe agendă corecţia acţiunilor FP pe fondul celei mai mari distribuiri de dividende din istoria bursei locale, de 9,3 mld. lei, bani care sunt aştep­taţi să se întoarcă în mare parte tot pe piaţa de capital.

În ultima săptămână din august fondurile de pensii private Pilon II vor raporta detaliat expunerea pe care o au luat-o la Hidroelectrica.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO