Burse - Fonduri mutuale

Firma de avocatură Filip & Company a asistat ROCA Industry în procesul de majorare a capitalului social cu 71,7 mil. lei şi transferul acţiunilor pe piaţa principală a BVB

Olga Niţă, partener în cadrul departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital al Filip & Company

Olga Niţă, partener în cadrul departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital al Filip & Company

Autor: Cristina Bellu

12.03.2024, 14:47 143

Casa de avocatură Filip & Company a acordat consultanţă juridică holdingului de materiale de construcţii ROCA Industry în legătură cu procesul de majorare a capitalului social cu 71,7 milioane lei şi transferul acţiunilor de pe Piaţa AeRO Premium pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti.

Echipa Filip & Company care a furnizat consultanţă juridică în această tranzacţie este formată în principal din Alexandru Bîrsan (partener), Olga Niţă (partener) şi Roxana Diaconu (senior associate).

 

“Transferul ROCA Industry către piaţa principală reflectă dedicarea companiei către o dezvoltare constantă şi o abordare proactivă. Această tranziţie are un impact semnificativ, contribuind la maturizarea pieţei de capital româneşti şi la consolidarea poziţiei sale pe piaţa internaţională”, spune Olga Niţă, partener în cadrul departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital al Filip & Company.

Odată cu transferul de pe piaţa AeRO pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti, reprezentanţii holdingului de materiale de construcţii Roca Industry (simbol bursier ROC1) se aşteaptă să crească lichiditatea acţiunilor, vizibilitatea şi încrederea investitorilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO