Giganţii din energie lucrează la marje de profit chiar şi de 34%. Din urmă vine însă o companie care produce turbine

29 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

♦ Romgaz, Conpet şi Transgaz, companii incluse în indicele de referinţă al bursei româneşti, au lucrat în T2/2017 cu marje de profit cuprinse între 22% şi 34% ♦  Pe următoarele locuri sunt Turbomecanica (21%) şi Impact (21%), companii în indicele BET-XT ♦ Cea mai mică marjă de profit este la MedLife, de doar 1%.

 
Giganţii din energie de la bursa românească au lucrat în trimestrul doi la marje de profit chiar şi de 34%, pentru ca următoarele locuri să fie ocupate de o companie care produce componente pentru aeronave şi de un dezvoltator imobiliar.
 
Analiştii susţin că al doilea trimestru al anului a fost unul bun din perspectiva rezultatelor financiare, iar cei mai mulţi emitenţi au mers în nota generală a economiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.08.2017

 
Cuvinte cheie:
profit
, companie
, energie
, companii
, romgaz
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide