• Leu / EUR4.9437
  • Leu / GBP5.6284
  • Leu / USD5.0679
Burse - Fonduri mutuale

Holde Agri Invest vine la Bursă: acţionarii, printre care foarte mulţi antreprenori, au aprobat majorarea capitalului cu maximum 6 mil. euro

Holde Agri Invest vine la Bursă: acţionarii, printre care foarte mulţi antreprenori, au aprobat majorarea capitalului cu maximum 6 mil. euro

Liviu Zăgan, CEO al Holde Agri Invest: Avem ambiţia de a deveni unul dintre cei mai mari jucători locali de pe piaţa agricolă din România, dar pentru ca acest obiectiv să se realizeze, avem nevoie de acces constant la capital în faza noastră de creştere accelerată.

Autor: Roxana Rosu

02.12.2019, 10:30 823

Compania care operează terenuri agricole vrea să realizeze un plasament privat înainte de admiterea acţiunilor la tranzacţionare.

Acţionarii Holde Agri Invest, companie românească care operează terenuri agricole, au aprobat majorarea capitalului social cu maximum 6 mil. euro, precum şi listarea ulterioară a companiei pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, în vederea asigurării unor noi surse de finanţare pentru achiziţia de ferme şi utilaje.

Compania intenţionează să strângă capitalul necesar pentru extindere şi achiziţii printr-un plasament privat, care va fi urmat de listarea acţiunilor pe piaţa AeRO. În anunţul transmis de Holde Agri Invest către jurnalişti nu se menţionează intermediarul cu care va lucra şi nici în ce perioadă va avea loc intrarea la tranzacţionare.

„Avem ambiţia de a deveni unul dintre cei mai mari jucători locali de pe piaţa agricolă din România, dar pentru ca acest obiectiv să se realizeze, avem nevoie de acces constant la capital în faza noastră de creştere accelerată”, spune Liviu Zăgan, CEO al Holde Agri Invest.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9437
Diferență: 0,0506
Ieri:
Azi: 5.0679
Diferență: 1,1496
Ieri:
Azi: 5.6284
Diferență: -0,5934
Ieri:
Azi: 5.1569
Diferență: 0,4578
Ieri: