Burse - Fonduri mutuale

​Încă o companie îşi închide hotelurile: Turism Covasna suspendă de azi întreaga activitate turistică până la încetarea stării de urgenţă

​Încă o companie îşi închide hotelurile: Turism...

Autor: Tibi Oprea

18.03.2020, 16:05 336

Turism Covasna (simbol bursier - TUAA), companie ce are în administrare hotelurile Covasna, Cerbul şi Căprioara din staţiunea balneoclimaterică Covasna, a anunţat miercuri la Bursă că având în vedere evoluţia situaţiei la nivel naţional şi internaţional în contextul COVID-19 şi instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, începând cu data de 18 martie 2020 va suspenda întreaga activitate turistică şi va închide toate unităţile hoteliere.

Măsura va avea efect până la încetarea stării de urgenţă şi reluarea activităţii în condiţii normale.

Compania a încheiat anul 2019 cu un profit net de 2,8 milioane lei, în creştere cu 272% faţă de anul precedent, la afaceri de 20,7 milioane lei, plus 29,5%, potrivit raportului financiar preliminar.

Turism Covasna este controlată în proporţie de 95,15% de SIF Transilvania (SIF3). Acţiunile TUAA se tranzacţionează în scădere cu 6,9% de la începutul anului, pe fondul unui rulaj de 48.050 lei, emitentul ajungând la 22,4 milioane lei capitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO