Încă o listare majoră pe Bursă: ASF dă undă verde pentru listare obligaţiunilor de 550 milioane de euro ale Globalworth la Bursa de la Bucureşti

16 iul 2017 Autor: Liviu Popescu

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat emisiunea obligaţiunilor de 550 de milioane de euro ale Globalworth, cel mai mare jucător de pe piaţa clădirilor de birouri din România, pe bursa de la Bucureşti, se arată într-un comunicat al instituţiei.

„Emiterea Certificatului de Înregistrare a Valorilor Mobiliare aferent înregistrării obligaţiunilor emise de Globalworth Real Estate Investments Limited Guernsey în vederea admiterii la tranzacţionare la BVB”, este decizia luată de Consiliul ASF.

Globalworth s-a orientat spre bursa de la Dublin cu obligaţiunile de 550 mil. euro, dar urmeză să le aducă şi la Bucureşti luna acesta prin BT Capital Partners. Globalworth plăteşte 2,875% pe an iar scadenţa este în 2022.

Totodată ASF a aprobat şi prospectul proporţionat aferent emisiunii de noi acţiuni în vederea majorării capitalului social al societăţii Prodlacta Braşov dar şi prospectul proporţionat întocmit în vederea admiterii la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de BVB a obligaţiunilor emise de UniCredit Bank adresate exclusiv investitorilor calificaţi.

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, obligatiuni
, bursa
, listare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide