Burse - Fonduri mutuale

Încă o tranzacţie: MedLife preia 60% din acţiunile Opticristal din Braşov, clinică de diagnostic şi chirurgie oftalmologică

Încă o tranzacţie: MedLife preia 60% din acţiunile...

Autor: Cristina Bellu

05.08.2022, 00:04 7418

MedLife (simbol bursier M), principalul jucător din piaţa locală de servicii medicale private, a anunţat achiziţionarea a 60% din acţiunile clinicii de diagnostic şi chirurgie oftalmologică Opticristal din Braşov, cu afaceri de peste 1 milion de euro anul trecut.

Tranzacţia a fost derulată prin Policlinica de Diagnostic Rapid (PDR), prima companie achiziţionată de MedLife în urmă cu 12 ani, şi vine să contribuie la consolidarea hubului regional dezvoltat de companie în judeţul Braşov, care ajunge să înglobeze 16 unităţi medicale, printre care şi două spitale de mari dimensiuni.

„Prin integrarea în grup a unei clinici medicale monodisciplinare de profil, întregim gama de servicii oftalmologice pe care pacienţii le pot accesa în unităţile MedLife”, spune Dorin Preda, director executiv, MedLife Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO