Burse - Fonduri mutuale

Investors Club, comunitate care numără peste 400 de membri: Companiile de la BVB sunt încă subevaluate, au potenţial mai mare de creştere

Investors Club, comunitate care numără peste 400 de...

Autor: Liviu Popescu

06.06.2017, 00:00 1184

Investors Club, comunitate care numără peste 400 de membri, spune că emitenţii de la Bursa de Valori Bucureşti se bucură de un potenţial mare, dar încă subevaluat, mai ales în contextul avansării la statutul de piaţă emergentă.

„Moment în care economia românească va atrage fluxuri masive de capital din partea unor fonduri de investiţii de o dimensiune de aproximativ 20-25 de ori mai mare, aşadar considerăm momentul actual unul propice investiţiilor în companiile româneşti listate pe bursa locală”, spune Raluca Ganea, preşedinte al Investors Club.

Comunitatea de investitorii activi la bursa românească a fost lansată oficial în decembrie 2015 de Raluca Ganea, Cristian Tudorescu, analist investiţii pe piaţa de capital, şi Adrian Cojocar - director general adjunct al Patria Asset Management.

Investors Club se va extinde şi la Constanţa, pe lângă oraşele în care este deja prezent, Braşov şi Bucureşti, iar pe 8 iunie împreună cu BVB se va întâlni cu reprezentanţi ai unor companii precum Oil Terminal, Nuclearelectrica, în cadrul evenimentului pentru lansarea conceptului în oraşul de pe litoral.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO