Jurnal bursier, 17 septembrie 2018. Două SIF-uri intră în top zece cele mai tranzacţionate acţiuni cu un rulaj de 3,3 mil. lei. Petrom urcă cu 0,9%

18 sep 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Indicele principal BET s-a apreciat cu 0,1%, la circa 8.170 de puncte, şi pune capăt unei serii de cinci şedinţe consecutive de scădere.

Bursa de la Bucureşti a început pe plus penultima săptămână de tran­zacţionare din luna septembrie în contextul în care luni, 17 septembrie 2018, indicele principal BET s-a apreciat cu 0,1%, la circa 8.170 de puncte, şi a pus astfel capăt unei serii con­secutive de cinci şedinţe con­se­cutive de scă­dere.

Rulajul de tranzacţionare de luni de la Bucureşti a fost de 42,5 milioane de lei, cu 28% mai puţin faţă de şedinţa precedentă, însă peste valorile de la jumătatea lunii august, ceea ce arată că investitorii s-au întors din vacanţă şi revin la tranzacţionare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.09.2018

 
Cuvinte cheie:
Jurnal bursier
, SIF-uri
, tranzactionare
, actiuni
, bursa
, bet
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide