Burse - Fonduri mutuale

Liviu Stoleru renunţă la mandatul de administrator în cadrul Consiliului de Administraţie al Prebet Aiud, la scurt timp după ce a părăsit ROCA Industry

Liviu Stoleru renunţă la mandatul de administrator în...

Autor: Eduard Ivanovici

19.08.2022, 19:00 592

Liviu Stoleru a renunţat în data de 19 august la mandatul de administrator în cadrul Consiliului de Administraţie al Prebet Aiud, producător de prefabricate listat la Bursă sub simbolul PREB, conform unui raport de la BVB.

Anunţul vine după ce, la finele lunii iunie, ROCA Industry (ROC1) – holding înfiinţat de ROCA Investments cu denumirea Holdingrock1 la Registrul Comerţului – a anunţat că Liviu Stoleru a ales să renunţe, cu efect imediat, la poziţia de director general al companiei şi la cea de membru al CA.

Fost CEO al producătorului de cărămizi Cemacon (CEON), Liviu Stoleru a preluat funcţia de director general al ROCA Industry începând cu ianuarie 2022. Holdingul a intrat la tranzacţionare pe piaţa AeRO a BVB în aceeaşi lună anul acesta.

Plecarea de la Cemacon, companie cu 226 milioane de lei capitalizare, unde holdingul fraţilor Pavăl de la Dedeman are control majoritar, a fost anunţată în decembrie 2021.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO