Burse - Fonduri mutuale

Norofert, la un an de la listarea la Bursă: creştere cu 820% a evaluării şi tranzacţii de 64 mil. lei

Norofert, la un an de la listarea la Bursă: creştere cu 820% a evaluării şi tranzacţii de 64 mil. lei

Vlad Popescu, 32 de ani, acţionar majoritar cu 38,7% la Norofert. El a fost premiat de BVB pentru compania cu cea mai bună lichiditate pe AeRO

Autor: Tibi Oprea

04.03.2021, 18:30 842

Producătorul de îngrăşăminte organice Norofert (simbol bursier NRF) a aniversat miercuri 3 martie un an de la listarea acţiunilor pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, perioadă de timp în care capitalizarea bursieră a urcat cu circa 820%.

„Astăzi, sărbătorim prima aniversare de la această etapă majoră. Pentru noi a fost un an revoluţionar şi plin de transformări. Ne-am început aventura aproape exact în acelaşi timp în care pandemia de COVID-19 a debutat în Europa, trăgând bursa şi, de asemenea, evaluarea noastră în jos. Dar investitorii noştri au crezut în povestea Norofert. Astăzi, Norofert este o afacere evaluată la 190 de milioane de lei, cu sute de investitori care au crezut în misiunea şi în viziunea noastră”, au transmis ieri pe Facebook reprezentanţii companiei. Spre comparaţie, la debutul la tranzacţionare Norofert era o companie de aproximativ 24 de milioane de lei, faţă de 187 mil. lei la 12 luni de la listare.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO