Oferta Alro Slatina, pe ultima sută de metri

17 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ La bursă, acţiunile Alro Slatina au crescut luni cu 0,85% şi au pus capăt unei serii de şase şedinţe consecutive de scădere.

Numărul acţiunilor subscrise de investitorii de retail în cadrul ofertei de vânzare de acţiuni Alro Slatina la bursa românească era de 5,22 milioane de unităţi luni la ora 18:00 în 415 ordine, ceea ce înseamnă un grad de subscriere de 9,1% pentru tranşa de retail, po­trivit informaţiilor fur­nizate de brokeri.

Spre com­paraţie, vineri seară, investi­torii mici aveau sub­scrise 4,65 mi­lioane de unităţi în 380 de ordine. Datele de sub­scriere afe­rente investitorilor insti­tu­ţionali vor fi publicate după fina­lizarea ofertei. În cadrul ofertei, investi­torilor mici le sunt destinate 15% din pachetul scos la vânzare de doi acţionari (Vi­metco şi Conef), echivalentul a 57,6 mi­lioane de acţiuni, restul aparţinând tranşei investitorilor instituţionali.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.07.2018

 
Cuvinte cheie:
bursa
, Oferta
, Alro Slatina
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide