Burse - Fonduri mutuale

Peste 2.100 de români şi-au exprimat interesul să cumpere acţiuni la DIGI. A treia zi de subscriere se încheie cu circa 5,2 milioane de acţiuni subcrise, adică o rată de 173% din cât era disponibil pe acest segment

Peste 2.100 de români şi-au exprimat interesul să...

Autor: Liviu Popescu

03.05.2017, 19:11 817

Vineri, în prima jumătate de oră de subscriere de acţiuni DIGI, erau introduse în sistemul brokerilor aproximativ 2.150 de ordine pe tranşa mică de retail, ceea ce înseamnă că un număr de peste 2.100 de invesittori şi-au exprimat intenţia să cumpere acţiuni în cadrul celei mai mari oferte de vânzare acţiuni a unei companii private. Pe tranşa mare sunt 2.576 de ordine, dar multe dintre acestea se găsesc şi în tranşa mică.

După trei zile de când oferta de vânzare acţiuni DIGI este în piaţă, au fost subscrise 5,25 milioane de acţiuni, ceea ce înseamnă că la un preţ de 56 de lei pe acţiune, doar retailul a subscris de 294 milioane de lei. Această sumă echivalează cu rulajul mediu a circa şapte şedinţe la BVB, potrivit brokerilor.

Un investitor care vrea să cumpere acţiuni în oferta de vânzare a RCS&RDS (Digi) la bursa românească trebuie să aibă minimum 2.800 de lei având în vedere faptul că pragul minim de subscriere este de 50 de acţiuni, la preţul de 56 lei/acţiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO