Burse - Fonduri mutuale

Presiune la vânzare pe obligaţiunile Nemo Express: preţ de 85%. Schimbări în acţionariatul companiei şi două cereri de intrare în insolvenţă

Presiune la vânzare pe obligaţiunile Nemo Express:...

Autor: Tibi Oprea

22.09.2022, 07:37 1412

Compania de curierat a trecut pe pierdere de 1,9 mil. lei în 2021, la afaceri de 137,9 mil. lei, în urcare cu 17% faţă de 2020.

Obligaţiunile Nemo Expres Logistic (NemoExpress) au înregistrat o scădere de peste 14% în ultima săptămână, ajungând să se tranzacţioneze la 85% din valoarea lor nominală, la scurt timp după ce compania de curierat a anunţat că acţionarii Dan-Dumitru Şerbănescu şi Capital Fleet Services SA au cesionat toate părţile sociale către Florian Stănilă, conform datelor agregate de ZF de la Bursa de Valori Bucureşti.

Prin această cesiune, Florian Stănilă a devenit acţionar unic al Nemo Expres Logistic începând cu 9 septembrie 2022, acesta fiind anterior administrator unic al companiei. Stănilă avea înaintea acestei tranzacţii 10% din acţiuni, în timp ce Şerbănescu deţinea majoritatea de 51%, iar Capital Fleet Services un pachet de 39%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO