Burse - Fonduri mutuale

Primul hotel Ramada din Cluj speră la vânzări în creştere cu 12%

Primul hotel Ramada din Cluj speră la vânzări în...

Autor: Laurentiu Cotu

21.03.2013, 00:03 638

Trend Hospitality a afiliat lanţului Ramada hotelul de patru stele din Cluj al lui Răzvan Ţărmure,  Akantus Hotel devenind astfel Ramada Hotel Cluj. Hotelul este amplasat în zona centrală a oraşului, are 100 de camere, patru săli de conferinţe, două restaurante şi un centru wellness.

Ramada şi-a anunţat oficial intrarea pe piaţa hotelieră din Cluj la începutul acestui an, lanţul hotelier fiind prezent pe plan local şi în oraşele Bucureşti, Braşov, Iaşi, Oradea, Piteşti şi Sibiu. Ramada Hotel Cluj este administrat în continuare de EuroTrend Grup Imobiliar, companie controlată de omul de afaceri clujean Răzvan Ţărmure.

În urma afilierii fostului Akantus Hotel lanţului Ramada, este vizată accesarea unor canale noi de vânzări, care să ducă la o creştere de aproximativ 12% a cifrei de afaceri Ramada Hotel Cluj în 2013. Totodată, Ramada va lansa în această săptămână şi un centru de evenimente, Ramada Cluj Events, pentru evenimentele private cât şi corporate.

Pe piaţa locală brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care acţionează ca partener strategic în România, Bulgaria şi Moldova şi deţine exclusivitate de francizare a următoarelor branduri din portofoliul Wyndham Hotel Group: Ramada Worldwide, Super 8 Motel şi Days Inn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO