Prodplast şi-a făcut o treime din profit pe bursă

18 nov 2015 Autor: Radu Bostan

Producătorul de mase plastice Prodplast Bucureşti (simbol bursier PPL), controlat de Florin Pogonaru, a revenit pe profit în primele nouă luni datorită vânzărilor mai mari de produse şi veniturilor de pe urma investiţiilor pe bursă.
 
Prodplast, care produce granule de PVC pentru industria cablurilor electrice şi folii de polietilenă pentru ambalare in­dus­trială şi construcţii, şi-a majorat vânzările cu 16% la nouă luni, până la 37,4 mil. lei. Veniturile au devansat chel­tuie­lile, iar compania a obţinut profit din exploatare de 1,78 mil. lei, faţă de pierderi de 0,48 mil. lei anul trecut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.11.2015

 
Cuvinte cheie:
prodplast
, profit
, bursa
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide