Burse - Fonduri mutuale

Producătorul de bere Martens Galaţi vrea să dea la export 10% din producţie

Producătorul de bere Martens Galaţi vrea să dea la...

Autor: Ioana Tudor

24.12.2014, 00:06 1294
Producătorul de bere Martens din Galaţi (MABE) îşi pro­pune ca din 2015 să crească pe seg­mentul de bere la doză şi să reia vân­ză­rile la export, sistate acum câţiva ani după ce livrările către principala piaţă stră­ină, Egiptul, au fost perturbate de re­voluţia care l-a înlăturat pe şeful statului.
 
„Speranţa mea este să reluăm ex­por­turile. Aş fi bucuros dacă am reuşi să trimitem şi 10% din producţie la extern. În con­di­ţiile în care în ţară pia­­ţa este în scădere, mă bazez pe ex­port“, a afir­­mat pen­tru ZF Vasile Joan­­tă, direc­torul ge­ne­ral al Mar­tens, com­panie cu afa­ceri anuale de 33 mil. lei.
 
Compania comercia­lizează bere la sticlă, PET, doză şi butoaie de tip keg, prin reţelele de magazine din comerţul modern şi prin distribuitori cu precă­de­­re în zona Moldovei şi Oltenia. Cel mai cunoscut brand al firmei este Driver, o bere fără alcool pe care o vin­dea în trecut inclu­siv în Orientul Mijlociu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO