Burse - Fonduri mutuale

Provizoratul continuă la Transelectrica: Adrian-Constantin Rusu a fost ales preşedinte şi director general al transportatorului de energie electrică

Provizoratul continuă la Transelectrica:...

Autor: Dan Grigore Ivan

27.08.2018, 00:07 744

Adrian-Constantin Rusu continuă în funcţia de preşedinte al Directoratului după ce în mai 2018 a înlocuit-o la conducerea companiei pe Georgeta Corina Popescu, membru şi preşedinte provizoriu al Directoratului din septembrie 2017.

Transelectrica (TEL), companie deţinută în proporţie de 58,68% de statul român, a anunţat că i-a numit în calitate de membri provizorii ai Directoratului pe Adrian-Constantin Rusu, Andreea Georgiana Florea, Constantin Saragea, Adrian Mircea Teodorescu şi Viorel Vasiu.

Dintre aceştia cinci, Adrian-Constantin Rusu a fost desemnat preşedinte şi director general al companiei.

„Mandatul se acordă pentru o durată de 4 luni, începând cu data de 17 septembrie 2018 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni. Durata mandatului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA în condiţiile O.U.G. nr.109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval“, se arată în anunţul Transelectrica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO