Romgaz ia în calcul investiţii pentru creşterea capacităţii de stocare a gazelor naturale şi a capacităţii de extracţie

7 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Producătorul şi furnizorul de gaze naturale Romgaz ia în calcul noi investiţii în creşterea capacităţii de stocare a gazelor naturale în România, după ce tocmai a anunţat investiţii în depozitele Sărmăşel şi Depomureş.

„Sunt necesare in­vestiţii atât pentru creş­terea capacităţii de sto­care, cât şi a capacităţii de injecţie/extracţie, ceea ce Romgaz analizează con­form strategiei companiei. Acestea se vor derula în urma unui studiu de feza­bilitate“, spun reprezentanţii Romgaz.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Romgaz
, capacitate
, gaze naturale
, investitii
, crestere
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide