Burse - Fonduri mutuale

SafeTech Innovations, parteneriat cu Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică din România

SafeTech Innovations, parteneriat cu Directoratul...

Autor: Eduard Ivanovici

26.07.2023, 10:33 438

Compania de securitate cibernetică SafeTech Innovations, listată la Bursa de Valori sub simbolul SAFE, a informat piaţa de capital cu privire la încheierea în data de 25 iulie a unui acord de parteneriat cu Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC).

„În cadrul parteneriatului, Compania va coopera cu DNSC în diferite domenii precum: adoptarea şi sprijinirea reciprocă în adoptarea măsurilor adecvate pentru prevenirea reapariţiei incidentelor similare de securitate cibernetică, activităţi de cercetare şi dezvoltare a tehnologiilor comune de securitate, organizarea de activităţi comune de instruire atât pentru personalul propriu al celor două entităţi, cât şi pentru alte organizaţii cu responsabilităţi în acelaşi domeniu de competenţă, precum şi dezvoltarea de recomandări, orientări şi bune practici în domeniul comunicaţiilor critice şi al infrastructurilor IT”, scriu reprezentanţii SafeTech.

Luna trecută, compania a încheiat un contract de 2,36 milioane de euro fără TVA pentru furnizarea de servicii de securitate cibernetică. Beneficiarul este confidenţial, nefiind entitate afiliată, iar durata contractului este de trei ani.

Grupul de IT, cu birouri la Bucureşti, Londra şi Abu Dhabi, a avut o cifră de afaceri la nivel individual de şase milioane de lei în T1/2023, în creştere cu 129% faţă de perioada similară de anul trecut. Profitul net s-a majorat cu 197% la 1,2 milioane de lei, arată raportul trimestrial.

Acţiunile SAFE se tranzacţionează în urcare cu 12,9% anul acesta, pe un rulaj de 8,65 milioane de lei, la o capitalizare de 209 milioane de lei. 

Capitalul social al companiei este deţinut în proporţie de 37,76% de CEO-ul Victor Gânsac şi 36,74% de CFO-ul Paul Rusu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO