Burse - Fonduri mutuale

Schimburi de pachete între acţionarii Natura Quattuor listată pe ATS

Foto: Adrian Cojocaru

Foto: Adrian Cojocaru

Autor: Ioana Tudor

08.07.2014, 00:00 124

Farmecell Limited, unul dintre principalii acţionari ai Natura Quattuor Energia Holdings (SCPS), a vândut recent 6,46% din titlurile companiei către Petos Kanellopoulos, diminuându-şi participaţia sub pragul de 33%, la 27,16%. Kanellopoulos intră astfel în acţionariatul Natura, deţinând 1,8 milioane de acţiuni.

Natura Quattuor Energia Holdings a debutat pe bursa de la Bucureşti în martie, marcând prima listare de la BVB din 2014, prin transfer de pe piaţa RASDAQ pe sistemul alternativ al BVB. De la listarea lor pe piaţa ATS, acţiunile companiei au făcut obiectul unor transferuri importante, de peste 2,1 mil. lei pe parcursul lunii trecute.

Acţiunile companiei s-au tranzacţionat ultima dată la preţul de 0,46 lei/titlu, cu 9,5% peste preţul din şedinţa anterioară. Compania este controlată de investitori greci, prin intermediul a două firme înregistrate în Cipru. Anul trecut, Natura a înregistrat un profit net de 0,24 milioane lei şi o cifră de afaceri de 1,6 mil. lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO