Burse - Fonduri mutuale

Secetă cruntă la Bursă chiar în apropierea anunţului pentru promovare: o piaţă atât de apatică nu este un semn bun

Simion Tihon, Prime Transaction:

Suntem acum la un nivel de avarie şi care sper că se va încheia curând. Apoi, nici dacă revenim la media anului nu înseamnă că stăm bine. La acest capital avem mult de crescut.

Simion Tihon, Prime Transaction: Suntem acum la un nivel de avarie şi care sper că se va încheia curând. Apoi, nici dacă revenim la media anului nu înseamnă că stăm bine. La acest capital avem mult de crescut.

Autor: Liviu Popescu

27.08.2019, 07:50 1522

Bursa de la Bucureşti, catalogată încă piaţă de frontieră de agenţiile de evaluare financiară, înregistrează o lichiditate din ce în ce mai redusă, determinată în mare parte şi de sezonul estival, însă valoarea tranzacţiilor din ultimele şedinţe arată un peisaj secetos şi despre care brokerii spun că nu este deloc un semn bun.

„Ne-am obişnuit ca sezonul estival să fie unul cu o lichiditate redusă şi ne aşteptăm ca şi acest an să intre în această logică. Dar o piaţă atât de apatică precum cea din ultimele zile nu este un semn bun“, spune Simion Tihon, broker la Prime Transaction. De exemplu, ieri la ora 15:00 licihiditatea de la Bucureşti abia atingea 10 milioane de lei, iar acest lucru în condiţiile în care vineri a atins a doua cea mai mică valoare din aceast an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO