SIF Moldova, al doilea cel mai mare acţionar instituţional al Băncii Transilvania, a vândut Hotelul Sport către Winners Park Invest, companie controlată indirect de Horia Ciorcilă

24 sep 2018 Autor: Cristina Bellu

SIF Moldova (SIF2), al doilea cel mai mare investitor instituţional al Băncii Transilvania (TLV), a vândut în totalitate acţiunile pe care le deţinea în cadrul societăţii Hotel Sport, către Winners Park Invest, companie controlată indirect de Horia Ciorcilă, într-o tranzacţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de euro, potrivit unui anunţ al societăţii de investiţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
sif moldova
, hotel
, banca
, crestere
, sport
, transilvania
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide