​SIF Muntenia şi-a consolidat poziţia în acţionariatul Broker Cluj

9 sep 2014 Autor: Ioana Tudor

SIF Muntenia (SIF4) şi-a majorat participaţia la firma de brokeral SSIF Broker Cluj-Napoca (BRK) la 18,3% după ce a achiziţionat în ultimele două luni 12,9 milioane de titluri BRK, reprezentând 3,82% din capitalul social, pentru care a plătit suma totală de 1,7 milioane de lei.

Cel mai mare pachet de acţiuni, de 11,2 milioane de titluri, a fost achiziţionat de SIF 4 luni, 8 septembrie, la preţul de 0,1369 lei/unitate, cu 0.07% sub preţul la care au închis astăzi acţiunile Broker Cluj.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
SIF Muntenia
, capital social
, titluri
, participatie
, actiuni
, brokeraj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide