Burse - Fonduri mutuale

SIF Transilvania îşi schimbă numele în Transilvania Investments Alliance. În ultimele 12 luni acţiunile au minus 2% pe o bursă în creştere cu 27% prin BET şi 16% prin BET-FI

SIF Transilvania îşi schimbă numele în Transilvania...

Autor: Liviu Popescu

31.01.2022, 00:00 941

Pe 28 ianuarie 2022 acţionarii SIF Transilvania (SIF3) au decis schimbarea numelui societăţii în Transilvania Investments Alliance, potrivit deciziei publicate la Bursa de la Valori Bucureşti. La AGEA au participat 37 de acţionari care au 30% din drepturile de vot ale societăţii.

„Principala hotărâre adoptată de acţionari constă în aprobarea schimbării denumirii societăţii din Societatea de Investiţii Financiare Transilvania S.A. în Transilvania Investments Alliance S.A”, potrivit raportului publicat de societatea cu 735 mil. lei capitalizare.

Cea mai recentă rebranduire a unei SIF este cea a SIF Moldova care şi-a schimbat numele în Evergent Investments în primăvara anului 2021. În ultimele 12 luni acţiunile SIF3 au minus 1% pe tranzacţii de circa 53 mil. lei. Spre comparaţie, BET-FI are plus 16% iar BET plus 27%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO