Burse - Fonduri mutuale

Ştefan Vuza vrea să dubleze capitalul Chimcomplex Borzeşti prin aport în numerar: 170 mil. lei

Ştefan Vuza

Ştefan Vuza

Autor: Liviu Popescu

03.04.2017, 00:03 358

Combinatul chimic Chimcomplex Borzeşti Oneşti (simbol bursier CHOB) cheamă acţionarii pe 8 mai pentru a vota majorarea capitalului social de la 170 mil. lei la maximum 340 mil. lei prin emiterea unui număr de 135 milioane de acţiuni nominative noi cu valoarea nominală de 1,26 lei fiecare.

Rata de subscriere, care reprezintă numărul de drepturi de preferinţă necesar pentru a subscrie o acţiune nou emisă, este de 1. Fiecare acţiune deţinută la data de înregistrare reprezintă un drept de preferinţă. Astfel, pentru a subscrie 1.000 de acţiuni nou emise, sunt necesare 1.000 drepturi de preferinţă.

Acţiunile rămase nesubscrise de acţionari în cadrul perioadei pentru exercitarea dreptului de preferinţă vor fi vândute printr-o ofertă publică primară, intermediată de SSIF Estinvest Focşani, menţionează Chimcomplex Borzeşti, companie cu 112 mil. lei capitalizare. Preţul de vânzare al acţiunilor rămase nesubscrise va fi stabilit de consiliul de administraţie al companiei.

Combinatul chimic este controlat indirect prin A2 Impex de omul de afaceri Ştefan Vuza.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO