Teraplast Bistriţa are acordul Consiliului Concurenţei pentru preluarea Politub. Acţiunile au un randament de 33% anul acesta

2 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Grupul Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din România şi unul dintre principalii producători de materiale pentru piaţa construcţiilor şi instalaţiilor, a primit din partea Consiliului Concurenţei avizul favorabil de a prelua integral compania Politub, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa ţevilor de apă şi gaz, potrivit unui document publicat la bursă. Astfel, Teraplast va achiziţiona pachetul de 49,99% din Politub, în plus faţă de pachetul de 50% deţinut deja.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.10.2017

 
Cuvinte cheie:
concurenta
, consiliu
, preluare
, teraplast
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide