Burse - Fonduri mutuale

Transport Trade Services anunţă achiziţia operatorului portuar Decirom. Tranzacţie de 22 mil. euro

Transport Trade Services anunţă achiziţia operatorului...

Autor: Eduard Ivanovici

04.04.2023, 18:21 473

Transportatorul fluvial Transport Trade Services (TTS) a informat piaţa de capital cu privire la achiziţia unui operator portuar anunţată în februarie, dezvăluind oficial numele companiei recent cumpărate cu 21,8 milioane de euro, se arată într-un raport de la Bursă.

„Au fost depuse la Consiliul Concurenţei, respectiv la Comisia pentru Examinarea Investiţiilor Străine Directe, formularele privind Notificarea concentrării economice ce urmează a fi realizată ca urmare a dobândirii de către TTS a controlului unic asupra Decirom SA Constanţa, tranzacţie anunţată prin Raportul curent TTS din 17.02.2023 prin care a fost făcută publică încheierea unui acord preliminar de tranzacţie pentru achiziţionarea de către TTS a 99,9% din capitalul social”, potrivit documentului.

În 2021, Decirom a avut afaceri de 5,4 milioane de euro şi un profit de 407.000 de euro.

Ştirea privind tranzacţia a apărut prima dată aici, numele companiei achiziţionate fiind menţionat conform informaţiilor ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO