Unirea Shopping Center şi-a majorat de cinci ori profitul în S1, la 1,7 mil. lei. Peste 90% din rezultat a fost realizat în T2

9 aug 2016 Autor: Liviu Popescu

Afacerile companiei deţinute de omul de afaceri Dan Adamescu (aflat în închisoare) au urcat cu 1%, la 36 mil. lei.
 
Unirea Shopping Center (simbol bursier SCDM), care controlează maga­zinele din Capitală şi din Braşov, a raportat pentru primele şase luni un profit net de 1,7 mil. lei, în creştere de cinci ori faţă de rezultatul din aceeaşi perioadă din 2015.
 
Cifra de afaceri a companiei pentru perioada ianuarie-iunie a fost de 36,4 mil. lei, în creştere cu 1% faţă de primul semestru din 2015.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.08.2016

 
Cuvinte cheie:
rezultat
, unirea shopping center
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide