Burse - Fonduri mutuale

Urmează ZF Capital Markets Summit, 2nd Edition, 13 martie 2023. Szabolcs Ercsey, sales manager CEE în cadrul Franklin Templeton, va vorbi despre feedbackul de la Budapesta pentru IPO-ul Hidroelectrica, feelingul din pieţe şi contextul inflaţionist

Szabolcs Ercsey, sales manager CEE, Franklin Templeton.

Szabolcs Ercsey, sales manager CEE, Franklin Templeton.

Autor: Tibi Oprea

03.03.2023, 07:23 285

♦ Szabolcs Ercsey lucrează pentru Franklin Templeton de peste 15 ani.

Szabolcs Ercsey, manager de vânzări în zona Europei Centrale şi de Est în cadrul Franklin Templeton, cei care administrează Fondul Pro­prie­tatea (FP), va fi prezent în cadrul ZF Capital Markets Summit, evenimentul Ziarului Financiar dedicat în exclu­sivitate investiţiilor pe piaţa de capital care în 2023 ajunge la a doua ediţie.

ZF va aborda împreună cu Szabolcs Ercsey subiecte precum feelingul despre pieţe în 2023, ce schimbă estimările de diminuare a inflaţiei, ce se întâmplă cu fondurile de obligaţiuni în contextul inflaţionist, cât şi cu cele de acţiuni, ce comportament au clienţii, unde au dirijat banii cei care au ieşit din fonduri, ce sector ar putea fi câştigător în acest an şi de ce şi care este feedbackul de la Budapesta despre IPO-ul Hidroelectrica?

Szabolcs Ercsey lucrează pentru Franklin Templeton din octombrie 2007 încoace, adică de 15 ani şi jumătate.

Anterior, acesta a fost manager de ţară pe Ungaria la Skandia (ianuarie 2006-septembrie 2007), director de vânzări la Fundamenta-Lakáskassza (octombrie 2001-decembrie 2005) şi a ocupat diverse funcţii de management la UniCredit Budapesta (martie 1994-2001).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO