Burse - Fonduri mutuale

Vrancart şi-a majorat profitul cu 76% în trimestrul trei

Vrancart Adjud a raportat afaceri de 49 mil. lei după primele nouă luni

Vrancart Adjud a raportat afaceri de 49 mil. lei după primele nouă luni

Autor: Ioana Tudor

02.12.2014, 00:05 255
Producătorul de hârtie şi carton Vrancart Adjud (simbol bursier VNC) a raportat un profit net de 3,9 milioane de lei pentru trimestrul al treilea, mai mare cu aproape 76% faţă de câştigul obţinut în perioada similară a anului trecut. Evoluţia s-a datorat diminuării cu 40% a pierderilor financiare, la o jumătate de milion de lei, precum şi creşterii cu 18% a profitului operaţional, care a atins valoarea de 4,5 mil. lei.
 
Cifra de afaceri a Vrancart a stagnat la 49 mil. lei în intervalul iulie - septembrie. Producătorul de hârtie a încheiat primele nouă luni cu un profit net de 12,1 mil. lei, dublu comparativ cu perioada similară a anului trecut, graţie „eficientizării proceselor operaţionale“, potrivit raportului trimestrial al com­paniei. Cifra de afaceri a Vrancart s-a majorat cu 6,3% în primele nouă luni ale anului, la 145,2 mil. lei. Compania are trei linii de afaceri distincte, respectiv producţia de hârtie pentru carton ondulat, producţia de carton ondulat şi producţia de hârtie igienică, şi deţine mai multe puncte de lucru pentru colectarea maculaturii, în douăsprezece oraşe mari, inclusiv Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov, Timişoara şi Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO