Burse - Fonduri mutuale

Wiki ZF. Cine sunt şi ce performanţe au cei care vă administrează economiile de bătrâneţe. Astăzi, fondul de pensii Pilon II AZT Viitorul Tău, al Allianz Ţiriac Pensii Private: Virgil Ichim (CEO) şi Alina Nacu (director de investiţii)

Wiki ZF. Cine sunt şi ce performanţe au cei care vă...

Autor: Liviu Popescu

06.06.2023, 07:00 551

AZT Viitorul Tău, administrat de Allianz Ţiriac Pensii Private, are active de 22 mld. lei în numele a 1,7 milioane de români.

ZF continuă seria de articole prin care prezintă cititorilor săi per­for­manţa şi portofoliul fiecăruia din cele şapte fonduri de pensii pri­vate Pilon II din România, ală­turi de cine sunt şi ce CV-uri au directorul general (CEO) şi directorul de investiţii (CIO).

Cei doi sunt cei care decid unde şi cum sunt investiţi 105 miliarde de lei în numele a 8 milioane de români. Pentru astăzi ZF prezintă fondul de pensii AZT Viitorul Tău, administrat de Allianz Ţiriac Pensii Private, cu active de 22 mld. lei în numele a 1,7 milioane de români.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO