Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de astăzi. Despre portofoliul pe AeRO şi listări aşteptate pe piaţa secundară. Ovidiu Susan, investitor la Bursă: Softbinator, AROBS şi Dr. Fischer sunt cele mai interesante companii ale toamnei

Autor: Eduard Ivanovici, Tibi Oprea

19.10.2021, 08:35 859

Alături de Dr. Fischer Dental, liderul producătorilor din piaţa tehnicii dentare din România, Softbinator Technologies şi AROBS Transilvania, jucători prezenţi pe piaţa locală de IT, sunt unele dintre cele mai interesante companii care ur­mează să se listeze la Bursa de la Bu­cureşti pentru investitorul Ovidiu Susan.

„Ştiu despre aşteptata listare a acestor societăţi de foarte multe luni.

Le-am studiat pe fiecare în parte, am parti­cipat deja la plasamentele Softbinator şi AROBS. În cazul Dr. Fisher, plasa­mentul urmează să aibă loc, însă nu ştim momentan preţul. Preţul din plasament sau preţul cerut investitorilor reprezintă un criteriu foarte important. Degeaba compania este foarte solidă, acest lucru nu înseamnă automat că investiţia este bună. O investiţie bună presupune şi un preţ rezonabil de intrare. În cazul Softbinator şi AROBS, consider că preţul este potrivit“, a spus Ovidiu Susan în cadrul ediţiei din 18 octombrie a ZF Deschiderea de astăzi.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO