Zf Live. Remus Vulpescu, director general Romaero Băneasa: Am reuşit să oprim prăbuşirea. Suntem pe stagnare la nivelul cifrei de afaceri în primul semestru şi am stopat plecarea clienţilor

16 aug 2017 Autor: Cristina Bellu

Planul ambiţios de redresare a companiei vizează dezvoltarea unui proiect de birouri pe 15 hectare din terenurile Romaero.

Romaero Băneasa (RORX), com­panie care proiectează şi fabrică avioane de transport civil şi militar, are în plan un proiect ambiţios de redre­sare a instituţiei după ce socie­tatea a acumulat pierderi uriaşe şi datorii totale de peste 90 milioane de euro în perioada 2008-2016.

 „Datoriile actuale ale companiei se ridică la 92 de milioane de euro, dintre care 75 milioane de euro sunt către fisc şi cca. 17 milioane de euro către două bănci comerciale. Nu vom putea niciodată să plătim acest nivel de datorii din operaţiuni. Planul nostru de redresare vizează restructurarea activelor“, explică Remus Vulpescu, directorul general al companiei.

Propunerea către acţionarii so­cietăţii, care va deveni publică înce­pând cu luna în curs, se referă la dez­voltarea celui mai mare complex de birouri din Capitală, pe o suprafaţă de 15 hectare, localizată în zona secto­rului 1.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Romaero
, cifra de afaceri
, remus vulpescu
, baneasa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide