Business Construct

Acţionarii centrelor World Class au pompat 4 mil. euro în România pentru extindere

Acţionarii centrelor World Class au pompat 4 mil. euro în România pentru extindere

Mikael Fredholm, CEO al World Class pe piaţa locală: Am primit o infuzie de capital din partea acţionarilor, Resources Partners & Management, pentru a fi folosită în vederea creşterii businessului, atât în mod organic, cât şi prin intermediul achiziţiilor

Autor: Corina Mirea

16.05.2016, 00:00 1438
Reţeaua de centre de fitness World Class, cel mai puternic jucător de profil de pe piaţa locală, a primit o injecţie de capital de circa 4 milioane de euro în luna martie a acestui an de la acţionari din Luxemburg. Banii au venit de la fondul de investiţii Resource Partners, care a preluat reţeaua de fitness în 2014, după cum spun chiar repre­zentanţii World Class România şi vor fi investiţi în creşterea businessului, in­clusiv prin achiziţii.
 
„Ne propunem să continuăm dez­voltarea reţelei de centre de fitness în România. În decursul acestui an, ne vom concentra investiţiile în echipa­mente de ultimă generaţie, în modernizarea cluburilor existente şi în dezvoltarea unora noi, precum şi în achiziţii. În luna martie a acestui an, World Class România a primit o infuzie de capital din partea acţionarilor, Resources Partners & Management, pentru a fi folosită în vederea creşterii businessului, atât în mod organic, cât şi prin intermediul achiziţiilor“, a spus pentru ZF Mikael Fredholm, CEO al World Class pe piaţa locală.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO