Business Construct

Antreprenori locali. Barrier, producător de uşi şi ferestre din Bacău: Vrem să demarăm construcţia unei hale de producţie pentru tâmplăria de aluminiu

Antreprenori locali. Barrier, producător de uşi şi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.02.2023, 07:37 255

Producătorul de tâmplărie Barrier din Bacău, deţinut de Adrian Gârmacea, a finalizat investiţii cu o valoare cumulată de 15 milioane de euro în 2022, iar pentru 2023 şi-a setat alte planuri de dezvoltare.

„În ianuarie 2023 inaugurăm cel mai mare showroom cu produse din domeniul tâmplăriei, acesta fiind propunerea noastră pentru ceea ce reprezintă clădirea viitorului, eficientă din punct de vedere ener­getic. De asemenea, ne dorim să demarăm construcţia unei hale de producţie pentru tâmplăria de alumi­niu şi să continuăm dezvoltarea pie­ţelor de desfacere din Italia, Belgia, Marea Britanie şi Germania“, spune Adrian Gârmacea.

Anul trecut, Barrier a mai dat în funcţiune două noi hale de producţie, o investiţie cumulată de aproximativ 5 milioane de euro, precum şi patru linii noi de producţie, care presupun echipamente tehnologice în valoare de 7 mil. euro. Alte 20 de camioane au fost adăugate în parcul de transport, acestea ridicându-se la o valoare totală de 2,5 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO