Business Construct

Austriecii care deţin producătorul de plăci ceramice Sanex din Cluj-Napoca, respinşi de la ajutoarele de stat: „Mergem mai departe cu planul de dezvoltare, nu încetinim“

Austriecii care deţin producătorul de plăci ceramice...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.05.2023, 17:40 10022

„Avem planificate investiţii noi pentru următorii ani, de unde şi decizia de a aplica pentru un ajutor de stat. (...) Doar anul acesta am anunţat un buget total de circa 8 milioane de lei, cu care vrem să eficientizăm, dar şi să creştem capacitatea de producţie din Cluj, care rămâne o prioritate, aşa că vom continua investiţiile în acest sens“, au spus reprezentanţii Lasselsberger Ceramics România.

Lasselsberger Ceramics, compania care deţine producătorul de plăci ceramice Sanex din Cluj-Napoca, şi-a bazat dezvoltarea prevăzută pentru următorii ani pe piaţa locală pe accesarea unui ajutor de stat, însă a ajuns pe lista firmelor respinse de la acest sprijin, potrivit celei mai recente selecţii făcute de Ministerul de Finanţe. Compania are însă în vedere să ducă planurile la capăt chiar şi în ciuda acestei decizii a statului.

„Avem planificate investiţii noi pentru următorii ani, de unde şi decizia de a aplica pentru un ajutor de stat. Noi mergem mai departe cu planul de dezvoltare inde­pen­dent de acest aspect. Faptul că nu ne-a fost acordat nu ne înce­tineşte planul de dez­voltare. Doar anul acesta am anunţat un buget total de circa 8 milioane de lei, cu care vrem să eficientizăm, dar şi să creş­tem capacitatea de pro­ducţie din Cluj, care rămâne o prio­ritate, aşa că vom continua inves­tiţiile în acest sens“, au spus reprezentanţii Lasselsberger Ceramics România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO