Business Construct

Belgienii de la Liebrecht&wooD încep în noiembrie construcţia a 94 de case în Frumuşani, lângă Bucureşti. „Estimăm să le livrăm într-un an, astfel că, la sfârşitul anului viitor, cumpărătorii vor putea să se mute”

Sorin Ioan Blaga, general manager Liebrecht&wooD.

Sorin Ioan Blaga, general manager Liebrecht&wooD.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.10.2020, 11:51 968

Dezvoltatorul imobiliar belgian Liebrecht & wooD va începe pe 2 noiembrie construcţia primelor 94 de case din proiectul rezidenţial pe care îl au în în plan în localitatea Frumuşani de lângă Bucureşti, care poartă numele Liziera de Lac.

„Avem planurile urbanistice pentru 440 de unităţi locative, însă într-o primă fază vom începe construcţia primelor 94, pe 2 noiembrie. Estimăm să le livrăm într-un an, astfel că, la sfârşitul anului viitor, cumpărătorii vor putea să se mute”, spune Sorin Ioan Blaga, general manager Liebrecht&wooD.

Proiectul va avea aproximativ 4.400 de locuinţe în final, potrivit planurilor dezvoltatorului. În ultimul an, compania a lucrat la realizarea infrastructurii şi conectarea la utilităţi. Proiectul va fi conectat, prin­tr-un drum de cinci kilo­metri lun­gime, cu autostrada A2 Bu­cureşti-Constanţa.

Prima fază din com­ple­xul rezidenţial, constând în 94 de locuinţe, pre­su­pune o investiţie de 24 de milioane de euro, potrivit unor date transmise anterior de companie. Complexul re­zidenţial se va întinde pe un teren de 170 de hectare.

Citeşte şi: DESCHIDEREA DE ASTĂZI. Cum va merge bursa. O discuţie cu Christina Verchere, CEO OMV Petrom, despre rezultatele la T3 şi Neptun Deep. Care sunt perspectivele?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO