Cele patru stadioane pentru Euro 2020 vor fi de fapt trei

13 mar 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Investiţia totală în stadioanele Rapid, Steaua şi Arcul de Triumf este de 118 mil. euro ♦ Paul Stănescu, ministrul dezvoltării: E important să fie gata toate, chiar dacă va fi după campionat.

Numai trei din cele patru stadioane pe care România trebuie să le modernizeze până la Campionatul European de Fotbal din 2020 ar putea fi gata până la acea dată, potrivit ministrului dezvoltării regionale şi administraţiei publice, Paul Stănescu. Problema este cu stadionul Dinamo, unde studiile de fezabilitate au fost începute mai târziu. La stadioanele Rapid, Steaua şi Arcul de Triumf, lucrările ar trebui să demareze cel târziu la începutul lunii iulie 2018. Data estimată pentru finalizare este 30 martie 2020.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.03.2018

 
Cuvinte cheie:
stadioane
, campionat
, arcul de triumf
, dezvoltare
, rapid
, steaua
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide