Christo Iliev, Lion’s Head: Căutăm să mai cumpărăm clădiri de birouri în Bucureşti, dar nu suntem dispuşi să plătim preţuri de Budapesta sau Praga

28 iun 2018 Autor: Bogdan Alecu

Christo Iliev, preşedintele executiv al Lion’s Head Investments, Serghey Koinov, CEO al Lion’s Head şi Lori Collin, cea care conduce biroul local al Lion’s Head

Preţurile clădirilor de clasă A de birouri din Bucureşti au crescut, iar unii proprietari cer prea mult, este de părere Christo Iliev, preşedintele executiv al Lion’s Head Investments, compania care la mijlocul lunii trecute a parafat cea mai mare tranzacţie de office de pe piaţa locală.

„Clădirile de birouri sunt scumpe în Bucureşti. Sunt clădiri bune, cu chiriaşi buni, dar căutăm şi un preţ rezonabil. În Sofia avem un randament de circa 8%, în Bucureşti de 7,5%, iar în Budapesta este de 7%. Nu putem plăti în Bucureşti randament de Budapesta“, a spus Christo Iliev. El a subliniat că achiziţia Oregon Park, evaluată la circa 160 mil. euro potrivit calculelor ZF, este finanţată de bănci locale. Biroul local al Lion’s Head este condus de Lori Collin, consultant imobiliar care a lucrat anterior în cadrul companiei de consultanţă imobiliară JLL, dar şi în cadrul NEPI, cel mai mare dezvoltator de centre comerciale din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.06.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, birouri
, cladiri
, preturi
, cumparare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide