Compania de consultanţă Colliers a fost mandatată de NEPI Rockcastle pentru a vinde portofoliul de birouri

21 dec 2017 Autor: Bogdan Alecu

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International a fost mandatată să vândă portofoliul de birouri al fondului de investiţii NEPI-Rockcastle, în ceea ce ar fi cea mai mare tranzacţie de acest gen de pe piaţa locală.

Potrivit aceloraşi surse, printre cei interesaţi de birouri ar fi şi cei de la Globalworth, iar în cazul în care se vor cumpăra toate clădirile fondului sud-african, inclusiv proiectul din Slovacia, valoarea s-ar ridica la circa 340 mil. euro, potrivit evaluărilor NEPI. Nici Colliers International şi nici NEPI Rockcastle nu au oferit vreun comentariu pe această temă. Colliers International a mai fost implicată şi în vânzarea birourilor AFI Park 1-5 din portofoliul Africa Israel, însă deal-ul a picat. Dacă s-ar fi semnat, cu o valoare de 164 mil. euro ar fi fost cea mai mare tranzacţie semnată pe piaţa locală de birouri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.12.2017

 
Cuvinte cheie:
consultanta
, birouri
, nepi
, portofoliu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide