Business Construct

Dezbatere ZF/BREC: Costin Hazarian, Consiliul General al Municipiului Bucureşti: Există în Bucureşti proiecte imobiliare cu deviaţii de la norma urbanistică. Ar trebui respinse cele care nu sunt în regulă, dar, în schimb, au fost blocate toate

Dezbatere ZF/BREC: Costin Hazarian, Consiliul General al...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.12.2022, 09:54 200

Piaţa imobiliară din Bucureşti a avut până acum şi proiecte neadecvate pentru o dezvoltare urbană coerentă şi eficientă, însă blocarea PUZ-urilor nu ar fi trebuit să afecteze toţi dezvoltatorii de profil, este de părere Costin Hazarian, preşedintele Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

„Între proiectele din trecut, există într-adevăr unele care prezintă deviaţii de la norma urbanistică. Ar trebui respinse proiectele care nu sunt în regulă, dar pe baza unor argumente. În schimb, au fost blocate toate. În acest moment, se aşteaptă semnarea de către Nicuşor Dan a unei comenzi pentru reluarea Planului Urbanistic General”, a spus Costin Hazarian, unul dintre speakerii la masa rotundă care a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie, un eveniment organizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu BREC (Bucharest Real Estate Club).

Ziarul Financiar şi BREC organizează pe 14 decembrie 2022 o conferinţă cu titlul „The place to be – Cum dezvoltăm sustenabil Bucureştiul?”, în care îşi propune ca, împreună cu autorităţi, dezvoltatori, constructori, experţi, să scoată la lumină principalele domenii în care Capitala poate creşte, devenind astfel un oraş în care să vrei să trăieşti şi să te dezvolţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO