Business Construct

Doron Klein, CEO al AFI Europe: Aşteptăm apariţia mai multor fonduri străine de investiţii pentru ca piaţa să crească

Doron Klein, CEO al AFI Europe: Aşteptăm apariţia mai multor fonduri străine de investiţii pentru ca piaţa să crească

Doron Klein, CEO al AFI Europe, dezvoltatorul mallului AFI Cotroceni din Bucureşti: Vrem să ne dezvoltăm pe retail şi pe rezidenţial în România. Căutăm tot timpul oportunităţi, fie de vânzare, fie de achiziţie, dar nu am discutat până acum despre o potenţială vânzare a mallului pe care îl avem în Cotroceni.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.05.2019, 09:30 413

♦ Pe lângă mallurile deja existente AFI Cotroceni şi AFI Ploieşti, în prezent AFI Europe construieşte un proiect mixt (retail şi birouri) în Braşov, unul de birouri în Bucureşti (AFI Tech Park), un centru comercial în Arad (AFI Arad) şi un ansamblu de 1.700 de locuinţe în Bucureştii Noi (AFI City).

România ar trebui să devină mai atractivă pentru fondurile străine de investiţii pentru ca piaţa imobiliară locală să crească, este de părere Doron Klein, CEO al AFI Europe, dezvol­tatorul mallului AFI Cotroceni din Bucureşti. El compară, din acest punct de vedere, piaţa din România cu cea din Cehia, mai dezvoltată în ceea ce priveşte dinamica investitorilor şi cu un grad mai mare de maturitate faţă de celelalte ţări din portofoliul total al dezvoltatorului din Israel.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO