Business Construct

Drumul discordiei. Pot deveni 6.500 de oameni un factor de presiune pentru a transforma un drum forestier în stradă de acces în complexul Greenfield din nordul Capitalei, dezvoltat de Impact?

Consecinţa pentru locatarii din Greenfield în acest moment este că drumul care până acum dura nu mai mult de trei minute a ajuns acum să dureze mai bine de o oră.

Consecinţa pentru locatarii din Greenfield în acest moment este că drumul care până acum dura nu mai mult de trei minute a ajuns acum să dureze mai bine de o oră.

Autor: Alina-Elena Vasiliu, Eduard Ivanovici

11.01.2023, 00:07 4445

Drumul forestier din pădurea Băneasa, folosit ca principală cale de acces în complexul rezidenţial Greenfield, în care astăzi locuiesc 6.500 de oameni şi care vrea să ajungă la 15.000 de locuitori, a fost blocat de Romsilva împreună cu Poliţia Română. Nu este prima dată când acest lucru se întâmplă Locatarii sunt furioşi, dezvoltatorul aşteaptă intervenţia autorităţilor şi spune că va acţiona în instanţă în caz contrar, iar primăria sectorului 1 afirmă că drumul forestier poate rămâne cale de acces, dar doar până la dezvoltarea de alternative Cum s-a ajuns aici? Cum s-au mutat 6.500 de oameni într-un complex cu o cale de acces neasfaltată şi blocată de autorităţi în mai multe rânduri? Cine este responsabil astăzi pentru această situaţie?

Peste 6.500 de locuitori din cartierul rezidenţial Greenfield din nordul Bucureştiului, dezvoltat de Impact, s-au trezit sâmbătă 7 ianuarie 2023 că nu mai pot circula pe drumul pe care erau obişnuiţi să iasă din complex – drumul forestier ce trece prin Pădurea Băneasa -  după ce Romsilva a blocat calea de acces.

„Romsilva, însoţită de Poliţia română, a blocat 300 de metri de drum pentru a interzice accesul pe una dintre cele două intrări în cartierul Greenfield, restul până la 1.700 de metri cât are strada Vadul Moldovei rămânând deschişi accesului public şi traficului auto“, a fost mesajul transmis duminică seară de reprezentanţii Impact Developer & Contractor, compania care a dezvoltat complexul Greenfield.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO