Business Construct

Francezii de la Saint-Gobain şi irlandezii de la CRH negociază cu Daniel Guzu achiziţia producătorului de materiale de construcţii Duraziv

Daniel Guzu

Daniel Guzu

Autor: Alina-Elena Vasiliu, Cristina Roşca

11.02.2021, 00:07 2353

Francezii de la Saint-Gobain şi irlandezii de la CRH se numără printre cei cu care antreprenorul român Daniel Guzu negociază vânzarea producătorului de materiale de construcţii Duraziv, potrivit datelor ZF.

Contactat telefonic, Daniel Guzu a spus că nu comen­tea­ză informaţiile privind vânzarea Duraziv, iar oficialii Saint-Gobain nu au răspuns, până la închiderea ediţiei, solicitării ZF referitoare la această tranzacţie. „CRH (România) nu comen­tează zvonurile din piaţă şi speculaţiile privind intenţiile sale de dezvoltare“, spun oficialii CRH de pe piaţa locală.

Potrivit surselor din piaţă, Daniel Guzu este interesat de mai multă vreme să vândă Duraziv, însă acum se află în discuţii mai avansate cu potenţiali cumpărători.

Antreprenorul nu ar fi la primul exit, după ce în 2009 a vândut şi businessul cu vopsele Fabryo - denumit iniţial Guzu Chim - către fondul de investiţii Oresa Ventures, care a vândut mai departe compania în 2018 olandezilor de la Akzo Nobel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO