Business Construct

Genesis Property, compania deţinută de Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri, începe transformarea parcului de business Novo Park în YUNITY Park, un concept nou de real estate, cu o investiţie de 50 milioane euro

Genesis Property, compania deţinută de Liviu Tudor, cel...

Autor: Roxana Rosu

28.04.2022, 11:42 2685

Dezvoltatorul Genesis Property, compania deţinută de Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri, începe transformarea parcului de business Novo Park, situat în zona de Nord a Bucureştiului, în YUNITY Park, un concept nou de real estate, care va fi finalizat în primele trei luni din 2023, cu o investiţie totală de 50 de milioane de euro.

„YUNITY Park reprezintă viitorul vieţii la şi dincolo de birou. Este o destinaţie urbană, puternic reprezentată de spaţiul public, în care viaţa profesională şi cea socială primesc aceleaşi şanse de împlinire. În primul rând, spaţiul destinat în prezent unei parcări va fi transformat într-o pădure urbană în vecinătatea căreia se vor integra organic spaţii pentru evenimente, experienţe recreative şi spaţii de lucru în aer liber. Toate acestea sunt menite să aducă împreună cultura socială locală şi cea corporativă într-un spaţiu unic. YUNITY Park este un răspuns firesc la aspiraţia colectivă pentru echilibrul între viaţă şi muncă, readucerea naturii în spaţiul urban şi experienţa unui mod de viaţă sănătos şi sustenabil”, a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property şi preşedinte European Property Federation.

Parcarea exterioară din complex urmează să fie transformată într-o zonă verde complet reamenajată, cu un design futurist, pe o suprafaţă totală de 7.500 de metri pătraţi. Spaţiul va include un amfiteatru pentru evenimente outdoor, cu o capacitate de 220 de locuri în gradene, dar şi o pădure urbană de 1.000 de metri pătraţi unde angajaţii vor putea susţine inclusiv întâlniri de lucru. Pe timpul sezonului cald, YUNITY Park va avea o terasă exterioară care va deservi un food hall de 4.000 de metri pătraţi şi numeroase zone destinate interacţiunilor profesionale şi socializării în timpul liber.

La interior, proiectul YUNITY Park include spaţii de co-working şi co-living, un centru de conferinţe cu o capacitate totală de 540 de locuri, o cafenea-restaurant de 190 de locuri, precum şi zone de divertisment, fitness şi spaţii special amenajate pentru socializare şi relaxare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO