Business Construct

Încă un business din producţia de mobilă al familiei Filip trece de 10 milioane de euro: „Vrem să creştem interacţiunea cu cumpărătorii români prin intermediul online-ului“

Mihai Filip, directorul de vânzări al companiei Eurocomfil Invest:

Anul trecut a apărut scăderea volumelor de vânzări către unii clienţi din Anglia, iar acest lucru ar putea fi cauzat de scăderea consumului în Marea Britanie sau de faptul că unii clienţi, anticipând efecte negative ale Brexit, încep să se reorienteze către Asia.

Mihai Filip, directorul de vânzări al companiei Eurocomfil Invest: Anul trecut a apărut scăderea volumelor de vânzări către unii clienţi din Anglia, iar acest lucru ar putea fi cauzat de scăderea consumului în Marea Britanie sau de faptul că unii clienţi, anticipând efecte negative ale Brexit, încep să se reorienteze către Asia.

Autor: Roana Rotaru

13.03.2018, 21:20 833

Producătorul Eurocomfil Invest din Târgu Lăpuş, un business înfiinţat în 2011, a ajuns de la zero la zece milioane de euro în şase ani.

Producătorul de mobilier tapiţat Euro­comfil Invest, din Târgu Lăpuş, judeţul Mara­mu­reş, parte a grupului Taparo, vrea să investească anul acesta 300.000 de euro în textile tehnice şi în producţia de ma­terial compozit, un material care poate înlocui lemnul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO