ANTREPRENORI LOCALI

Încă un business din producţia de mobilă al familiei Filip trece de 10 milioane de euro: „Vrem să creştem interacţiunea cu cumpărătorii români prin intermediul online-ului“

13 mar 2018 Autor: Roana Rotaru

Mihai Filip, directorul de vânzări al companiei Eurocomfil Invest:

Anul trecut a apărut scăderea volumelor de vânzări către unii clienţi din Anglia, iar acest lucru ar putea fi cauzat de scăderea consumului în Marea Britanie sau de faptul că unii clienţi, anticipând efecte negative ale Brexit, încep să se reorienteze către Asia.

Producătorul Eurocomfil Invest din Târgu Lăpuş, un business înfiinţat în 2011, a ajuns de la zero la zece milioane de euro în şase ani.

Producătorul de mobilier tapiţat Euro­comfil Invest, din Târgu Lăpuş, judeţul Mara­mu­reş, parte a grupului Taparo, vrea să investească anul acesta 300.000 de euro în textile tehnice şi în producţia de ma­terial compozit, un material care poate înlocui lemnul.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.03.2018

 
Cuvinte cheie:
business
, mobila
, familie
, productie
, cumparatori
, online
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide