Business Construct

Movi Design Factory, producător de mobilă: Volumul contractelor nu s-a diminuat. Pe piaţă a existat o cerere ridicată de mobilier custom made. Am avut puterea financiară să ne susţinem şi în contextul pandemiei. Sperăm să reuşim să ne menţinem până la finalul anului

Movi Design Factory, producător de mobilă: Volumul...

Autor: Alexandra Cepăreanu

20.07.2020, 17:45 298

Mihaela Florescu, administrator al producătorului de mobilă Movi Design Factory din Bucureşti, cu afaceri de 3,5 milioane de lei anul trecut, spune că în pofida pandemiei de Covid-19, pe piaţa locală a existat o cerere ridicată de mobilier la comandă.

„Firma noastră nu a fost afectată de pandemie, putem spune că lucrările s-au derulat în acelaşi ritm ca înainte de această criză şi am respectat termenele de livrare estimate anterior. Volumul contractelor şi lucrărilor din această perioadă nu a fost diminuat, deoarece pe piaţă a existat o cerere ridicată de mobilier custom made“, a spus pentru ZF Mihaela Florescu.

În cadrul companiei lucrează circa 25 de persoane care şi în perioada stării de ur­genţă s-au prezentat la muncă şi au dat curs comenzilor venite din partea consumatorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO