Business Construct

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda estimează că va finaliza anul 2023 cu afaceri de 35 mil. euro

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda...

Autor: Laurentiu Cotu

13.12.2023, 17:20 126

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, constructorul fabricii de MDF din Oarja, de lângă Piteşti, un proiect de 150 mil. euro al concernului turc Yildiz Entegre, estimează că va finaliza anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ 35 mil. euro, după ce în primele nouă luni din acest an afacerile companiei au ajuns la 28,3 mil. euro.

ASA CONS România a avut în anul 2022 o cifră de afaceri de peste 33 mil. euro.

„Ca estimare pentru finalul anului 2023, ne propunem să atingem sau chiar să depăşim valoarea de 35 de milioane de euro, care ar fi de departe cea mai bună performanţă din istoria companiei noastre. Dintre proiectele de investiţii derulate în acest an, cel mai important a fost achiziţia unui teren care să permită extinderea depozitului nostru actual. Practic, am reuşit să obţinem astfel o creştere cu 30% a capacităţii noastre de depozitare“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bul­garia, managing director pentru Europa de Est al grupului CONSOLIS.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO