Business Construct

Relocare tot în clădire de birouri. Reţeaua privată de sănătate Regina Maria deschide o policlinică de pediatrie în proiectul de birouri The Light din Bucureşti

Fady Chreih, CEO al Regina Maria, spunea că dezvoltarea în clădirile de birouri este o „adaptare firească“ la cererea pieţei.

Fady Chreih, CEO al Regina Maria, spunea că dezvoltarea în clădirile de birouri este o „adaptare firească“ la cererea pieţei.

Autor: Georgiana Mihalache

01.11.2019, 09:32 680

♦ Regina Maria a închiriat un spaţiu de 3.000 mp din proiectul The Light, construit de omul de afaceri Ion Rădulea lângă Politehnică, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală ♦ „Policlinica Opera devine policlinica The Light“, potrivit site-ului Regina Maria.

Reţeaua de sănătate Regina Maria, al doilea jucător din piaţa privată de sănătate, relochează o policlinică din clădirea de birouri Opera Center, din zona Eroilor din Capitală, tot într-un spaţiu de birouri, în proiectul The Light din zona Politehnică.

Policlinica pediatrică va fi deschisă la 12 no­iembrie şi cuprinde o secţie de recoltare, cabi­nete medicale şi o clinică de recuperare medicală şi sportivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO